Welkom bij Greenyard Flowers - greenyard.group
Greenyard-fresh-waddinxveen-header
Over ons
wittebalk_dun
Welkom bij Greenyard Flowers Netherlands
Greenyard Flowers Netherlands levert dagelijks verse bloemen en planten aan retailers binnen Europa. We bieden een internationaal sourcing netwerk, ontwerpen innovatieve producten en ondersteunen Category Management.

Greenyard Flowers Netherlands werd in 1983 opgericht als onderdeel van het Italiaanse familiebedrijf Bocchi. Inmiddels maken we deel uit van Greenyard, wereldwijd marktleider in verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten en logistieke diensten voor verse producten. Als onderdeel van een wereldspeler zijn we een solide bedrijf.

Vanuit onze vestiging in Waddinxveen levert ons zusterbedrijf Greenyard Fresh Netherlands Hollandse glasteelt en exoten. De combinatie van versproducten met bloemen en planten, de bijbehorende kennis en een brede dienstverlening, maakt van Greenyard Flowers Netherlands een unieke one-stop-shop.

Greenyard Flowers Netherlands is een no-nonsense bedrijf met een platte organisatie en een prettige werkomgeving. Veel van de Greenyard collega’s werken dan ook al lang bij ons. Daar zijn we trots op!
bloemen in een vaas