Wat we doen - greenyard.group
Wat-we-doen-header
Wat we doen
wittebalk_dun
Gele bloem
Producten
Greenyard Flowers Netherlands levert alle soorten bloemen en planten, in elk bloeistadium. We leveren mono-bossen en een verrassende variatie aan boeketten. Ook hebben we tuin- en kamerplanten, alsook verschillende plantenarrangementen.

We werken open en direct met onze telers en klanten. Zo kunnen we duidelijke afspraken maken over kwaliteit en specificaties, en exact aan de wensen van onze klanten voldoen. Bovendien weten we zeker dat het productieproces aan onze eisen voldoet. De keten is volledig transparant als het gaat om kwaliteit, beschikbaarheid en duurzaamheid.
wittebalk_dun
Productontwikkeling en Category Management
We werken nauw samen met zowel klanten als telers bij productontwikkeling of producten innovatief in de markt zetten. We volgen niet alleen de laatste trends, maar laten ook onze designers creatieve concepten bedenken. We zorgen dat onze klanten zich onderscheiden in het schap, met assortiment, keramiek of mix van soorten. Alles is mogelijk – ook in logistieke dragers en verpakkingen.

Category Management zien we als teamwork. We zorgen voor het allerbeste verkoopresultaat op het schap, met een focus op het verbeteren van de marge en het terugbrengen van de hoeveelheid afval. Maar dat doen we niet alleen: we combineren de ervaring van onze klanten met onze eigen expertise en die van onze leveranciers.
Uitbloeiruimte2