Kwaliteit - greenyard.group
Banner-flower-kwaliteit
Kwaliteit
wittebalk_dun
Kwaliteit
Onze kwaliteitscontroleurs en kwaliteitsmanagers zorgen dagelijks dat we de allerbeste kwaliteit kunnen blijven garanderen. Ze monitoren onze producten voortdurend, en gaan na of ze onverminderd voldoen aan de certificeringseisen van onze klanten.

We hebben intensief contact met onze telers, en ondersteunen ze met onze vakkennis bij het onderhoud van kwaliteitssystemen, he toepassen van geïntegreerde gewasbescherming (IPM) en het terugbrengen van bestrijdingsmiddelen en (biologische) teelt.

Al onze telers zijn minimaal MPS-A, MPS-SQ en bij voorkeur ook MPS-GAP gecertificeerd, aanvullend Global Gap, SQ, GRASP, Fair Trade.

Greenyard Flowers Netherlands heeft de volgende certificaten: ISO 9001 , ISO 14001 en MPS Florimark Trade

Kwaliteitscontroleur-flower
wittebalk_dun
Veld vol tulpen
Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft onze doorlopende aandacht: dat wordt immers met de dag belangrijker voor onze planeet. We proberen de natuur zo min mogelijk te belasten. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen waar het gaat om gebruik van (biologische) bestrijdingsmiddelen, water- en energiebesparing maar ook sociale werkomstandigheden.

Ondertussen blijven we samen met onze klanten en telers onderzoeken waar het beter kan. Met verpakkingen, ons energieverbruik en met hergebruik van reststromen.
We durven wel te stellen dat Greenyard Flowers Netherlands voorloper is op het vakgebied.